Subscribe Now
Trending News

Blog Yazısı

Nişan Masası Süsleme Fikirleri
Fikirler

Nişan Masası Süsleme Fikirleri 

Nişan masası süsleme fikirleri evliliğe ilk adımı atacak gelin ve damada özel günlerini unutulmaz kılmak amacıyla geçekleştirilen bir organizasyon şeklini ifade etmektedir. Hemen hemen her nişan merasiminde karşımıza çıkan bu görsel şölen misafirlere ve nişan sahiplerine unutulmaz anılar ve fotoğraf kareleri bırakmaktadır. Mekanlara göre de değişiklik gösteren konseptler aile içi ev nişan merasimlerinde de kullanılmaktadır.

Nişan konseptleri

Nişan konseptleri kişisel tercih konseptlerin yanı sıra paket halinde hazır da satılmaktadır. Özel tasarımı da mümkün olan bu konseptlerin hazır paketlerine de ekleme yapılabilmektedir.

Romantik bir konsept olarak tasarlanan nişan masalarında özellik pampas bitkiler,loş ışıklar ve kasnak dantel olarak kullanılan aksesuarlar eşlik etmektedir. Daha bohem bir şekilde tasarlanan masalar da kullanılan büyük dantel masa örtüleri yine pampas bitkileri, tüyler ve kullanılan toprak rengine eşlik eden beyaz renk dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu konseptlerin yanı sıra kocaman beyaz güllerin masa arkasına yerleştirilmesiyle oluşan arka fonlarda nişanlanacak çiftlerin ilgisini çekmektedir.

Arka fona uygulanacak peri led ışıklarla farklı ve ışıltılı bir görsel sunan tasarımlar da tercihler arasında yer almaktadır.

Nişan tarihi yazılarak hazırlanan lazer kesim karşılama panosu nişana davetli olan misafirlerin kendilerini özel hissetmelerini sağlamaktadır. Lazer kesim panoya ek tercih olarak ayna üzerine yazılmış ya da büyük bir ahşap kesme parça üzerine yerleştirilmiş harflerle oluşturulan panolar da seçenekler arasında sunulabilmektedir.

Masa üzerine konulması için lazer kesimle yapılacak olan gelin damat ismini içeren lazer kesim isimliklerde çok tercih edilmektedir. Renkleri masa temasına göre değişiklik gösteren bu isimli plakalar gold ya da gümüş olarak ta hazırlanabilmektedir.

Nişan masasının üzerine konulan davetlilere sunulacak olan hediyelerde yine konsepte uygun olarak hazırlanmış gelin damat adı,  nişan tarihi ve özel süslemeler içermektedir.

Nişan pastası

Nişan pastası çok katlı ya da tercihen tek katlı olarak tasarlanmaktadır. Gelin ve damat isteği üzerine yapılacağı gibi nişan konseptine uygun temaları içerek şekilde de yapılabilmektedir. Pastanın hemen ön tarafına konulmak üzere istek dahilinde küçük cupcakeler de yapılabilmektedir. Misafirlere özel bir pasta yapılacağı gibi maket pastalar da tercih edilmektedir. Gelen davetli sayısına göre özel olarak pasta yapılıp dağıtılmaktadır.

Özel sipariş olan bu nişan pastalarını fiyatları da seçilen modele uygulanan konsepte göre değişiklik göstermektedir. Tercihler arasında sunulan çok katlı pastalarda da fiyat değişebilmektedir.

Nişan masası kiralama fiyatları

Nişan masası kiralama fiyatları uygulanan tasarıma göre değişiklik göstermektedir. Arka fon, masa üstü süslemelere ek olarak fiyat artıp azalabilmektedir. Kişi sayısı kullanılacak malzeme, pasta ve davetlilere dağıtılacak olan hediyeliklerin de içinde bulunduğu paket fiyatları kaliteye göre de değişim göstermektedir.

Farklı şehirden de kiralanması mümkün olan bu konsept masaları dilerseniz kendinizde hazırlayabilirsiniz.

Related posts

Bir yanıt yazın

Required fields are marked *