Subscribe Now
Trending News

Blog Yazısı

Smokin Seçmenin İncelikleri
Damatlık

Smokin Seçmenin İncelikleri 

Smokin seçmenin incelikleri çok detaylı bir şekilde yapılarak hoş Görünümlü bir Smokin kullanılmalıdır. Düğünler için smokinler damatların sıkça önem verdiği bir kıyafet olmaktadır. Düğün geceniz hayatınızda bir kez olacağı için smokininizi özenle seçmeniz önerilir. Üstelik takım elbiselerdeki zarif duruşu da yakalayabilirsiniz. Müstakbel eşinin ile uyumlu bir çiçek takarak Smokininizi daha havalı bir hale getirebilirsiniz. İyi bir Smokin için önemli olan şeylerden biri kumaş türü ve kalitesi olmaktadır. Özel dikim yaptırarak da smokin seçebilirsiniz. Kendi bedeninize uygun ve istediğiniz kalitede kumaşlar ile Düğününüz için bir Smokin Tercih edebilirsiniz. Çoğu kişi düğünü için özel bir Smokin diktirmeyi tercih ediyor. Fakat bütçeye göre değişen smokinleri de tercih edebilirsiniz.

İyi Bir Smokin Nasıl Olur?

Smokin seçmenin incelikleri olduğu için kolayca seçilemeyeceğini bilmek gerekir. Kumaşın hassas bir şekilde seçilmesi gerekir. Çünkü terletmeyen ve vücudunuzdaki memnun olmadığınız kısımları Kamufle eden kumaşlar tercih ederek güzel bir görünüm oluşturabilirsiniz. moher içerikli kumaşlar çok fazla tercih edilerek smokinler için ideal bir kumaş türüdür. Bu kumaş türü hem terletmez hem de kırışıklık yapmadan istediğiniz gibi bir görünüm elde eder. Fotoğraf çekimlerinde de smokinin kalıp gibi durması oldukça önemli bir unsur olarak karşınıza çıkar. Müstakbel eşiniz ile de beraber seçebileceğiniz diye smokin ile düğün günümüzün geçirerek güzel fotoğraflar da beraberinde çekilebilirsiniz.

Nasıl Smokinler Tercih Edilmeli?

Smokin tercihleri düğünlere göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle smokin seçmenin incelikleri olduğunu da bilmek gerekir. Açık havada tercih edilen düğün mekânlarında daha açık renkler ile smokin tercih yapabilmeniz mümkün olacaktır. Bunları göz önünde bulundurarak kapalı mekânlarda ise daha kapalı tonların kullanılması uygun olacaktır. Aynı zamanda kumaşın türü ve özellikleri de smokininizin detaylarını ortaya çıkaracaktır. Bunlara önem vererek istediğiniz bir smokini tercih ederek düğününüze hazır olabilirsiniz. Ekru, bej, kırık beyaz gibi birçok farklı renk ile beraber smokininizi kullanabilirsiniz. Havuz başı gibi farklı mekân tercih edecekseniz daha çok spor kesimlerde bir smokin tercih etmeniz gerekir.

Özel Dikim Smokinler

özel dikim smokinler trend bir şekilde popülerleşmeye devam ediyor. Birçok damat artık smokini diktirerek özel bir tasarım yaptırmak istiyor. Bu nedenle istediğiniz modeli diktirebilmek ve bedeninize uygun bir şekilde oluşturabilmek için birçok fırsatınız bulunuyor. Bu fırsatları değerlendirerek güzel bir smokin oluşturma şansını yakalayabilirsiniz. Üstelik farklı kumaş tarzlarını da beğendiğiniz gibi tercih edebilirsiniz. Smokin seçmenin incelikleri bir ayrıntı olarak karşınıza çıkar. Ayrıca modası geçmeyen havalı smokinler daha çok tercih edildiği için özel dikim Smokinlerin daha çok tercih edildiğini görüyoruz. Bu nedenle damatlık olarak tercih edilen smokinlerin daha özenli bir şekilde dikildiğini görmekteyiz. Mevsimlere göre de smokin dikimleri yapılarak kumaş türlerini farklı tutabilirsiniz.

Smokin seçmenin incelikleri her mevsimde farklı olabilir. Bu nedenden ötürü yazın daha ince kumaşlar ve daha soft renkler ile smokin tercih edebilirsiniz. Fakat düğününüz kışın yapılacak ise kumaş türünü daha kalın tutarak daha Koyu renk kumaşlar tercih edilebilir. Bunları göz önüne alarak smokin tercihi yaptıktan sonra istediğiniz gibi smokininizi kullanabilirsiniz. Damadın vücut tipi ve ten rengine uygun bir şekilde yapılan smokinler oldukça modern olarak dikilir. Gömlek, kuşak veya mendil gibi ayrıntıları atlamadan uyumlu bir smokin oluşturulması gerekiyor. Çoğu zaman mendil ayrıntısı ile beraber gelin ile uyumlu olması bekleniyor. Bu detayları göz önünde bulundurarak hoş görünümlü bir smokin tercih edebilirsiniz.

Related posts

Bir yanıt yazın

Required fields are marked *