Subscribe Now
Trending News

Blog Yazısı

Burçlara Göre Gelinlik Seçimi
Gelinlik

Burçlara Göre Gelinlik Seçimi 

Her genç kızın hayali beyazlar içerisinde telli duvaklı evlenmek olurken burçlara göre gelinlik seçimi de adeta gelinleri yansıtmaktadır. Hayatın genel akışına bakıldığı zaman burçlar, tarzlarda da kendilerini gösterirler. Bir geline bakıldığı zaman giydiği gelinlikten hangi burç olduğu dahi tahmin edilebilir.

Koç Burcuna Göre Gelinlik Seçimi

Burçlara göre gelinlik seçimleri incelendiğinde koç burcu kadınları genellikle cesur ve iddialı olan modelleri tercih ederler. Özellikle de yalın hatlara sahip olan gelinlik modelleri, bu burçların en çok tercih ettikleri gelinlik modelleri olmaktadır. Şıklığından asla taviz vermeyen koç burçları, işleme ve minimal detayları olan gelinlik modellerini seçmektedir.

Boğa Burcuna Göre Gelinlik Seçimi

Boğa burcunda yer alan kadınlar genellikle daha kadınsı ve dikkat çekici gelinlik modellerini tercih ederler. Özellikle de balık modeller de derin dekolteli modeller en çok tercih ettikleri arasında yer alır

İkizler Burcuna Göre Gelinlik Seçimi

Gelinlik seçimi konusunda ikizler kadınlar daha sade ve modern modelleri seçmeyi tercih ederler. Özellikle de farklı modeller, bu burçta yer alan kadınların en çok tercih ettikleri modellerdir.

Yengeç Burcuna Göre Gelinlik Seçimi

Son derecede duygusal karakterlerde olan yengeç kadınlar özellikle de inci ve taş detaylı modelleri tercih ederler. Söz konusu gelinlik seçimi olduğu zaman daha çok zarif modeller seçerler. Aynı zamanda gelinlik modelleri genellikle saten, şifon ya da tül gibi detaylardan oluşmaktadır.

Aslan Burcuna Göre Gelinlik Seçimi

Girdikleri her ortamda dikkatleri üzerlerine çeken aslan burcu kadınları iddialı ve gösterişli modelleri tercih ederler. Özellikle de kabarık gelinlik modelleri, aslan burcu kadınlarının en çok tercih ettikleri modellerdir.

Başak Burcuna Göre Gelinlik Seçimi

Detaycı ve oldukça titiz yönleri ile bilinen başak burcu kadınları da gelinli modeli tercihlerini özellikle de ince detayları olan modellerden yana yaparlar. Hat hatlarda olan modeller genellikle zarif olur.

Terazi Burcuna Göre Gelinlik Seçimi

Terazi burcu kadınları gelinlik hayallerinde genel anlamda prenses gibi görünmeyi istemektedir. Zarafeti ile dikkatleri üzerlerine çeken terazi kadınları özellikle de prenses gelinlik modelleri ile en özel günlerine hazırlanırlar.

Akrep Burcuna Göre Gelinlik Seçimi

Çekicilikleri ile tanınan akrep kadınları hatlarını belli eden modelleri tercih ederler. Özellikle de gelinliklerde dekolteyi kullanmayı severler.

Yay Burcuna Göre Gelinlik Seçimi

Yay burcu kadınları özgürlüklerine düşkündürler. Bu nedenle de gelinlik modeli seçimlerini rahat hareket edebilecekleri modellerden yana yaparlar.

Oğlak Burcuna Göre Gelinlik Seçimi

Ciddi ve özgüvenli oğlak kadınları çok hafif kabarık gelinlik modellerini tercih ederler. Özellikle de sade ve duru güzelliklerini ön plana çıkarırlar.

Kova Burcuna Göre Gelinlik Seçimi

Burçlara göre gelinlik modelleri konusunda kova burcu kadınları özellikle de sıra dışı parçaları tercih etmektedir. Daha çok hem spor hem de seksi olan modelleri tercih ederler.

Balık Burcuna Göre Gelinlik Seçimi

Balık burcu kadınlar gelinlik modellerinde genellikle romantik modeller tercih ederler.

Related posts

Bir yanıt yazın

Required fields are marked *