Subscribe Now
Trending News

Blog Yazısı

3 Farklı Düğün Konsepti Önerisi
Düğün Konseptleri

3 Farklı Düğün Konsepti Önerisi 

Düğün konseptleri hakkında vereceğimiz bilgiler ile doğru seçimi kolaylıkla yapabilecek ve hafızalarda yer edecek şıklığı sağlayabileceksiniz. Herkes en mutlu ve en huzurlu olduğu düğün anlarının parmak ısırtacak derecede güzel olmasını ister. Son derece haklı olan bu istek pek çok düğün çeşidinin doğmasına sebep olmuştur. Çeşitlerin çokluğu ise kafa karışıklığına sebep olmakta ve seçim noktasında insanları kararsızlığa sürüklemektedir. O yüzden makalemizde en şık ve en çok tercih edilen düğün konseptleri hakkında bilgiler vereceğiz.

En Çok Tercih Edilen Düğün Konseptleri
Düğün konseptleri arasından sizin için en uygun olanını seçmek, düğün alışverişinizi rahatlıkla yapabilmenize olanak sağlayacak ve zamanınızı verimli olarak kullanabilme imkanı tanıyacaktır. Bu sebeple yazımızda yüzlerce konsept arasından en çok beğenilen ve en çok tercih edilen konseptleri tanıtacağız. Aralarından seçeceğiniz fikir ile hareket edip, organizasyon firmasıyla anlaşabilirsiniz. Son dönemin modası olan sadelik ve doğallığı ön plana çıkaran üç düğün konsepti önerimiz ise kısaca şöyledir:

1- Kır Düğünü Konseptleri

Hiçbir vakit demode olmayan, devamlı rağbet gören kır düğün konseptleri mutlaka göz atılmaya ve incelenmeye değerdir. Düğün konsepti fikirleri arasında sıklıkla tercih edilmektedir. Eğer ki kapalı mekan tercihinden kaçınıyor ve yaz aylarında açık hava düğünlerini tercih etmek istiyorsanız, bu temayı uygulayabilirsiniz. Beyaz masa ve sandalyelerin sade ve göz alıcı parıltısı, pastel tonlarında süslemelerin yer aldığı ve ışıklandırmaların müzik eşliğinde adeta dans ettiği büyülü bir ortam hayal edin. Sanki peri masallarından fırlamış gibi olan böylesine romantik bir ortam içinde olmayı kim istemez ki? Kır düğünü konseptini uygulayarak böyle bir ortamı pekala sağlayabilirsiniz.

Kır düğünü konseptleri için hafif kabarık etekli gelinlikler tercih edilmektedir ve ambiyans ile de uyumludur. Dalgalı bir saç stili tercih ederek ortamın dokusuyla bütünleşebilir ve bunu parıltılı bir taç ile veyahut otantik görünümlü sade papatya türevi taçlar ile destekleyebilirsiniz. Daha kısa topuklu ayakkabılar giyerek rahat bir şekilde hareket etmeyi temin edebilirsiniz. Olmazsa olmaz bir konu ise ışıklandırmalardır. Kır düğünlerinde dekorasyonu mükemmel hale getiren şüphesiz ışıklandırmalardır. Fazlaca kullanacağınız minik ampuller ile bir ışık demeti bir ışık seli oluşturabilirsiniz. Ortamda yer alan ağaçları da ışıklarla bezeyebilir, uygun fenerlerle ortamı harikulade bir hale büründürebilirsiniz.

2- Rustik Düğün Konsepti

Rustik düğün konseptleri rahatlığı ve özgürlüğü sembolize eden bir temadır. Yapaylıktan kaçınılan, canlı çiçekler ile etrafın donatıldığı, ahşap kullanımının yaygın olduğu ve doğallığın buram buram koktuğu bu konsept, son derece sade ve bir o kadar şık bir seçimdir.

Rustik tema, sonbaharın eşsiz güzelliğinde tercih edilebilir. Kır alanları veyahut tarihi mekanlar seçilebilir. Masa üstleri şamdanlar ve kurutulmuş çiçeklerle, hatta tüllerle süslenebilir. Odun tabak altlıkları kullanılabilir. Doğallığa uygun olması adına gelinlik seçimlerinde abartıdan kaçınılması tavsiye edilir. Sade ve duru gelinlikler tercih edilmesi ortamın havasına da uygun olacaktır. Bu noktada balık kesim gelinlikler, bohem gelinlikler veya düz kesim, dantel detaylı gelinlikler tercih edilebilir.

3- Kumsal Düğün Konseptleri

Yaz aylarında tercih edilebilecek düğün konseptleri arasında son dönemde oldukça revaçta olan kumsal düğün konsepti bulunmaktadır. Deniz, kum ve gökyüzünün eşsiz güzellikte buluştuğu böylesine hoş bir ortamda düğün yapmak şüphesiz herkesi mutlu edecek bir seçim olacaktır. Midi boy gelinlik tercihi ile böylesine bir ortamda kolay hareket kabiliyetine sahip olunabilir. Ortamın dokusuyla da son derece uyumludur. Örülmüş saç modelleri tercih edilebilir. Taşlı sandalet ayakkabılar giyilebilir. Damatlar için de keten veya pamuklu takım tercihleri en sağlıklı seçim olacaktır.

Masa ve sandalyeler için mavi ve beyaz tüller kullanılabilir. Denizyıldızı, deniz kabuğu ve beyaz çakıl taşları vb. gibi aksesuarlarla ortam hoş bir hale getirilebilir. Eğer ki gece düğünü olacaksa dev mumlar kullanılarak ortam aydınlatılabilir. Masalar üzerinde dekoratif fenerler de aydınlatma olarak kullanılabilir.

Next

3 Farklı Düğün Konsepti Önerisi

Related posts

Bir yanıt yazın

Required fields are marked *