Subscribe Now
Trending News

Blog Yazısı

Şeffaf Davetiye Modelleri
Davetiye

Şeffaf Davetiye Modelleri 

Mutlu günlerde ve organizasyonlarda kişileri davet edebilmek üzere kullanılan davetiyeler farklı modellere sahiptir. Bunlar arasında transparan davetiye özellikle son zamanlarda büyük bir ilgi uyandırmaktadır. En önemli nedeni, çok hoş ve modern bir tasarıma sahip olmasıdır.

Ayrıca bunlar çok geniş bir kullanıma sahiptir. Sünnet düğünlerinden evliliklere, balolardan toplantılara kadar hemen hemen her yerde tercih edilebilir. Baskıları özel ve teknolojik yöntemler kullanılarak yapılmakta olarak; yazı rengi açısından kısıtlama yoktur. Ancak altın rengi ve siyah, genellikle tercih edilendir.

Zira şeffaf baskı üzerinde kolayca görünebilir. Bununla birlikte farklı yazı rengi istekleriniz varsa, bastırmayı düşündüğünüz yer size özel seçenekler de sunabilir. Burada çok sayıda seçenek olduğu için, tavsiye edilen önce nasıl bir şey istediğinize karar vermedir. Böylece daha seveceğiniz sonuçlar alınabilir.

Eğer karar veremiyorsanız veya fikriniz yoksa internet üzerinden kontrol edebileceğiniz çok sayıda seçenek vardır. Bunları birer birer kontrol ettikten sonra, istediğinize anında karar verebilirsiniz.

Mühürlü Şeffaf Davetiyeler

Mühürlü davetiyeler, son yıllarda büyük bir önem kazanmaktadır. Özellikle klasik ve retro tasarımları sevenler, davetiye modelleri arasında ilk sırada değerlendirmektedir. Ancak modern çözümler arıyorsanız da kendinize uygun modeller keşfetmeniz mümkündür.

Bunlar farklı renklerde olabildiği için ister sade mühürlü olanlar, isterseniz, rengârenk olanları tercih edebilirsiniz. İç bölümleri cepli ya da cepsiz olabilmekte olup; şeffaf davetiye kartı da içerisine yerleştirilir. Mühür bölümü her ne kadar basit gibi görülse de, kartın düşmesini önler.

Eğer daha uygun bütçeli seçenekler arıyorsanız, size istediğiniz çözüm önerisini sunar.

Takvimli Şeffaf Davetiyeler

İnsanlar genellikle bir davetiye üzerinde ilk olarak ne zaman olduğuna göz atmaktadır. Zira çoğu zaman neye davet edildiğini bildiği için, tarihe bakarak uygun olup, olmadığını çözmeye çalışır. Takvimli şeffaf davetiyeler, bu açıdan daha pratik çözümler sunar.

Bunlar farklı yapıda olup ister sade bir şekilde tarih ve saati belirtebilir, isterseniz daha geleneksel modellerle nostalji oluşturabilirsiniz. Eğer daha çağdaş seçenekler arıyorsanız, modern seçenekler arasından değerlendirme yapabilirsiniz.

Ayrıca aklınızda olan farklı bir takvimli şeffaf davetiye varsa, buna uygun tasarımlar da yapılabilir. Ancak hazır olmayan davetiye modelleri özgün yapısı sebebiyle daha pahalıya gelecektir.

Minimal Şeffaf Davetiyeler

Geçmiş dönemlerde daha büyük ve elegant yapılı davetiyeler ön planda olmuştur. Bu ev tasarımların da kendini göstermiştir. Ancak zamanın değişmesiyle beraber daha küçük boyutlu ancak işlevsel yapılar, tasarımlar ve eşyalar ön plana çıkmıştır. Bu da minimalizm olarak bilinir.

Eğer yeni ve modern davetiye seçenekleri arıyorsanız, bu nedenle size mükemmel bir sonuç teklif eder. Bunlar farklı tasarımlarda olup ister açık renkli, isterseniz koyu renkli olabilir. Sade ve rengârenk tercih etmeniz de mümkündür.

Bunun içerisine şeffaf davetiyeyi yerleştirebileceğiniz gibi; doğrudan şeffaf bir koruma da tercih edebilirsiniz. Eğer daha zarif ve şık seçenekler arıyorsanız, size maksimum sonucu teklifi etmektedir.

Nostalji Şeffaf Davetiyeler

Eğer eskiye hasret duyan bir karakteriniz varsa ya da retro seviyorsanız, nostalji saydam davetiye modelleri de vardır. Bunların dışı nostaljik bir esinti taşırken, içinde bulunan kart transparan özelliktedir.

Böylece geçmişi ve günümüzü birleştiren bu seçenek, daha farklı ve göze çarpan, özgün seçenekler elde etmenize yardımcı olur. Bunlar da farklı renk ve modellerde olduğu için, arzunuza göre tercih yapılabilir.

Zarfsız Şeffaf Davetiyeler

Zarf kullanmak hem zaman, hem de masraf bakımından bir fazlalık oluşturur. Zira bastırdığınız davetiyeleri tek tek bunlara yerleştirmeniz gerekir. Davetiye adedince zarf gerekeceği için, modele göre çok büyük meblağlar ödenebilir.

Ayrıca zarflar daha çok klasik yapıdadır. Eğer modern davetiye seçenekleri arıyorsanız, zarfsız seçenekler size istediğiniz yardımı yapar. Bunlar farklı modellerde olup, değişik desenleri vardır. Aralarından istediğinizi seçebilir, ardından alıcısına yollayabilirsiniz.

Bunların sadece koruma niteliğinde bir kapakları vardır. Bunun temel amacı, içerisindeki yazının kirlenmesini, zarar görmesini önlemedir. Eğer daha ekonomik çözümler arıyorsanız, yapabileceğiniz tercihler içindedir.

Yaldızlı Şeffaf Davetiyeler

Yaldızlar yüzyıllardan beri kullanım gördüğü için aslında çok klasik bir yapısı vardır. Buna karşılık çok ışıltılı ve beğenilen yapıdadır. Şeffaf davetiye baskı seçenekleri arasında olan bu model sayesinde misafirlerinizi etkilemeniz mümkündür.

Tüm davetiye modelleri için https://davetiye.market/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Related posts

Bir yanıt yazın

Required fields are marked *