Subscribe Now
Trending News

Blog Yazısı

2022 Davetiye Modelleri ve Fiyatları
Davetiye

2022 Davetiye Modelleri ve Fiyatları 

2022 davetiye modelleri ve fiyatları çeşitlilik ve bütçe açısından oldukça geniş skalaya sahiptir. Matbaalarda hazırlanılan bu davetiyeler için malzeme, yazım ve baskı sürecini bilmeniz gerekir. İlerde çocuklarınıza ve torunlarınıza gösterebileceğiniz bir anı olarak ömür boyu sizinle kalacaktır. Davetiye seçimi oldukça önemli bir noktadır. Hesaplanan davetli sayısından daha fazla bastırılması önerilmektedir. 2022 davetiye modelleri ve fiyatları baskı yapılan malzeme, yazı tipi ve basılan davetiye sayısına göre değişmektedir.

2022 Davetiye Modelleri

Şeffaf Davetiye buzlu veya tamamen şeffaf olmak üzere iki seçeneği vardır. Arasındaki fark kalınlıklarının micron olarak değişmesidir. 0,35-0,5 micron en uygun olan şeffaf davetiye ölçüsüdür. Şeffaf davetiyelere sadece yaldızlı varak baskı yapılmaktadır. Yaldızlı varak baskıda renk olarak altın, gümüş, bakır ve siyah kullanılmaktadır. Beyaz renkli baskı isterseniz serigrafi tekniği kullanılmaktadır. 2022 davetiye modelleri içerisinde en çok arandır. Pleksi Davetiye günümüzde en çok tercih edilen modeldir. İsteğinize özel davetiye kesimi yapılmaktadır. Davetiyeler arasından en uzun ömürlü ve lüks olanıdır. Bu davetiyeler genellikle UV baskı tekniği ile basılmaktadır. Kâğıt Davetiyeler tüm davetiye modelleri içerisinde en geniş çeşitliliğe sahip modeldir. Kâğıt davetiyeye karar verdiyseniz davetiye kâğıdı için fantezi kâğıdı ya da 1. Hamur kâğıt tercih etmeniz önerilmektedir. Ayrıca kuşe kâğıdı ve Amerikan Bristol kağıdına da baskı yapılmaktadır.

2022 Davetiye Fiyatları

Tüm davetiyelerin malzemesine uygun zarflar üretilmektedir. İstediğiniz renkte ve tarzda davetiye bulmak oldukça kolaydır. 2022 davetiye modelleri ve fiyatları içerisinde en revaçta olan zarf mühürlü zarflardır. Davetiye zarfına basılacak mührü kişileştirme imkânınız bulunmaktadır. Ayrıca çiçekli zarflarda tercih sırasının başlarındadır. Zarfın üzerine isteğinize bağlı olarak kuru, yapay ya da canlı çiçek eklenmektedir. 2022 davetiye fiyatları içerisinde en pahalı olanları pleksi davetiyelerdir. Kullanılan malzeme oldukça maliyetlidir. Aynı zamanda basımı ve kesimi özel tekniklerle yapıldığı için fiyatları yüksektir. Şeffaf davetiyelerde ise fiyat aralığı baskı rengine, micron kalınlığına ve model farlılığına göre değişmektedir. Kâğıt davetiyeler en çok tercih edilen ve bütçe dostu davetiyelerdir. Kullanılan malzemeye göre fiyat değişikliği gösterse de fiyatlar ortalama da ya da ortalama altındadır. Ayrıca bu modelde de basım, kullanılan renk ve kâğıt kalınlığı fiyatları etkilemektedir.

Davetiyede Dikkat Edilmesi Gerekenler

2022 davetiye modelleri ve fiyatları arasında davetiye tasarımı dikkat edilmesi gereken en önemli konudur. Düğünün konsepti göz önünde bulundurularak davetiye tasarımı yapılmalıdır. Ayrıca düğünün yapılacağı mevsime uygun olması da önerilmektedir. Düğün davetiyesi fiyatları dikkat edilmesi gereken bir başka unsurdur. Yaşadığınız şehirde bulunan davetiye üreticilerini gezerek fiyat araştırması yapmanız önerilir. Davetiyede dikkat edilmesi gerekenler arasında en önemli unsur yazılan metindir.Yazılan metinde yazım hatalarına oldukça dikkat edilmelidir. Davetiye seçimi için fazla vaktiniz kalmadıysa e-ticaret sayfalarından araştırma yapmanız önerilir.

Related posts

Bir yanıt yazın

Required fields are marked *