Subscribe Now
Trending News

Blog Yazısı

Evlilik Stresinden Kurtulmak İçin Film Önerileri
Series with a woman and her bridal gown. Shopping in store, wearing, eating cake, etc.
Fikirler

Evlilik Stresinden Kurtulmak İçin Film Önerileri 

Evlilik stresinden kurtulmak için film önerileri evlilik hazırlığında olan gençlerin en çok tercih ettiği filmler olmaktadır. Özellikle yakın çevresine streslerini belli etmemek ve yansıtmamak için farklı bir rahatlama yolu olarak bu tarz filmleri izlemeyi seçmekteler. Hem stresten kurtaran bu filmler hem de gençler için düğün hazırlığında fikir veren, yol gösteren bir araç olmaktadır. Evliliğin mutlu kısmı sıklıkla filmlere yansır. Özellikle romantik filmlerde ya da romantik komedi filmlerinde mutlu evlilikler ön planda olmaktadır. Bu tarz iç açıcı filmler düğün telaşını biraz hafifletmektedir.

Evlilikle ilgili filmler

Evlilikle ilgili filmler izleyenlerine fikir vermesi ve onları stresten kurtarması açısından evlilik hazırlığı yapanlar için önemli bir noktadadır. Son modalara yer veren bu filmler gençlerin düğünleri için fikirlerini etkilemektedir. Hangi saç modeli olmalı ya da hangi gelinlik seçilmeli gibi kararsızlık yaşayan kızlar bu tür filmlerden fikir edinmektedir. Gelinlik üzerine seçilecek buket bile bu aşama da stresi tetiklemektedir. Filmde gördüğü faklı bir buket modeli ya da saç modeli gelinler için tercihlerini bulmayı sağlamaktadır. Son yıllarda özellikle yabancı filmlerdeki nedime olayı Türk düğünlerinde de sıklıkla yer almaya başlamıştır. Kızlar yakın arkadaşlarını, kuzen ve kardeşlerini tek renk giydirmek istemektedir. Böylece düğün sırasında gelinin yakınında olacak kızlar bir uyum göstermektedir.

Romantik Evlilik Filmleri

Romantik evlilik filmleri damat adalarının gözdesi olmaktadır. Özellikle düğünden önce evlilik teklifi yapmak isteyen damatlar bu tarz filmlerden fikir almaktadır. Yüzük seçimi ya da ortam seçimi için fikir alabildikleri bu filmler aynı zamanda düğün öncesi bir hazırlıktır. Her düğünde yakın şeyler yaşanmaktadır. En azından bunları izleyen gençler kendi düğünlerinde de olacakları önceden görmektedir. Olası bir aksilik durumu işlenen bir filme denk gelinecek olursa çiftler kendi düğünlerinde olabilecek bir soruna kendilerini hazırlamış olmaktalar. Yerli filmlerin başında gelen düğün dernek filmi bir düğünde olabilecek aksilikleri komedi ile birleştirerek izleyicisine sunmuştur. Böyle bir film düğün hazırlığı yapan çiftler için motive olmaktadır. Aksiliklere başa çıkan insanlar izleyeni güldürdüğü için stresi bastırmaya yardım etmektedir.

Yabancı Düğün Filmleri

Düğün telaşı içerisinde yapılacak en keyifli iş yorgunluk atmak üzere açılan güzel bir düğün filmi olmaktadır. Ölü gelin filmi evlenmek üzere olan Victor Van ve Victoria’nın hikâyesini anlatmaktadır. Kendini evlenmeye hazır hissetmeyen Victor, yüzük takma provası yaparken yüzüğü ölü gelinin parmağına takar ve kendini ölüler diyarında bulur. Buradaki hayatı dünya hayatından eğlenceli bulan Victor yine de sevdiği kadına kavuşmak için uğraşmaktadır. Düğünden sonra isimli filmde Jabob isimli bir yetimhane yöneticisinin, bağış aldığı iş insanı Jorgen’in kızının düğününe katılmasını ve o Jorgen’in eşinin Jabob’un gençlik aşkı çıkması yer almaktadır. Yabancı düğün filmleri en az yerli filmler kadar evlilik hazırlığı yapanları motive etmektedir.

Related posts

Bir yanıt yazın

Required fields are marked *