Subscribe Now
Trending News

Blog Yazısı

Vizesiz Balayı Önerileri
Fikirler

Vizesiz Balayı Önerileri 

Vizesiz balayı önerileri oldukça fazla sorulan balayı için çok fazla düşünülen yerlerdir. Türkiye’den vizesiz bir şekilde seyahat edebileceğiniz birçok ülke bulunuyor. Bu nedenle balayı için Midesiz bir şekilde yurt dışına çıkabilirsiniz. Düğün telaşı itibari ile bir de vize işlemleri ile uğraşmak istemeyen çiftler için vizesiz bir şekilde ziyaret edebileceğiniz ülkeleri sizin için sıralıyoruz. En çok tercih edilen vizesiz balayı önerileri için yazıyı okumaya devam edebilirsiniz. Maldivler vizesiz bir şekilde balayı Adaları olarak bilinen bir yerdir.  1200 küçük Mercan Adası itibariyle pudra inceliğinde bir yerdir. Maldivler eşsiz atmosferi ile beraber yeryüzünde bir cennet gibi konumlanmış biri adadır. Ayrıca dalış da yapabileceğiniz bir yer olarak karşınıza çıkar.

Seyşeller

Seyşeller vizesiz balayı önerileri için çok hoş bir yer olarak bilinir. Bu nedenle birçok kişi tarafından balayı için tercih edilen bir yerdir. Özellikle göz kamaştıran plajları sahip olduğu için çok berrak bir de denizi olduğu söylenir. Mükemmel bir balayı için burayı Tercih edebilirsiniz. Dingin bir atmosfere sahip olduğu için de mükemmel ormanlarının da olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda etrafında bulunan restoranlarda birçok balık keyfi yapabileceğiniz harika yerler bulmuş. Vizesiz balayı için Seyşeller tamamen eşsiz bir yer olarak karşınıza çıkar. Ulusal Parkı da bulunan ve köpek balığı dalış turu ile adrenalin dolu bir balayı yaşayabilirsiniz

Hong Kong ve Japonya

Hong Kong Japonya vizesiz balayı önerileri için çok fazla sevilen yerlerden biri olmaktadır. Hong Kong vizesiz balayı turu arayan çiftler için özellikle birçok Tur ile beraber inanılmaz aktiviteler yapabileceğiniz bir yerdir. 8 gecelik bir süre katılarak istediğiniz gibi bir balayı yaşayabilirsiniz. Ayrıca Japonya’da da ekonomik bir şekilde vizesiz balayı yapabilirsiniz. 90 güne kadar vize istemeyen bir ülke olan Japonya sayesinde balayınızı yurtdışında geçirebilirsiniz. Fuji bahçesi ile beraber bitkileri görüp doğal bir balayı yapmak istiyorsanız burası tam size göre olacaktır. Siz de tatilinizi Japonya’da planlayarak inanılmaz bir balayı yaşama şansını yakalayın. Üstelik ekonomik bir şekilde de balayınız geçmiş olur.

Kusursuz Balayı Yerleri

Vizesiz balayı önerileri arasında birçok ülke bulunur. Fakat ekonomiklik da önemli olduğu için İstediğiniz bir yerde balayı yapmak için oranın Fiyatlarını da araştırmanız gerekecektir. Özellikle Avrupa’da vizesiz gidebileceğiniz bazı ülkeler bulunmaktadır.  Balayı için Pandora gibi tarihi bir ülkeyi vizesiz bir şekilde gezebilirsiniz. Aynı zamanda Azerbaycan Arnavutluk gibi farklı ülkeleri de tercih edebilirsiniz. Belarus Beyaz Rusya, Bosna Hersek, Karadağ, Kosova, Rusya, Makedonya, Ukrayna, Sırbistan gibi Avrupa ülkelerini vizesiz bir şekilde gezebileceğiniz için balayı için mükemmel ülkeler olmaktadır. Ayrıca kusursuz bir şekilde balayı planı yaparken bu ülkelerin diğer şartlarını ve Ulaşım imkânları da öğrenebilirsiniz. Buna ek olarak ülkedeki ekonomik durum ve gezilecek yerleri de gitmeden öğrenmeniz gerekir.

Güney Amerika’da vizesiz gidebileceğiniz birçok yer bulunur. Arjantin, Bolivya, Ekvator, Kolombiya ve Brezilya gibi birçok ülkeye vizesiz balayı önerileri için gidebilirsiniz. Üstelik Paraguay, Peru, Uruguay, Şili ve Venezuela gibi diğer Güney Amerika ülkelerine de bize bir şekilde giderek balayını gerçekleştirebilirsiniz. Bu Amerika ülkeleri birçok yönden gezilmeye değer yerler olduğu için merakla keşif yapabileceğiniz ülkeler olarak karşımıza çıkar. Kuzey Amerika’da vizesiz gidebileceğiniz bazı yerler bulunur. Bahamalar vize olmadan gidilebilecek yerlerden biridir. Keşif yapmak için gidebileceğiniz birçok Ada ve Kuzey Amerika bölgesinde bulunan diğer Adalarda bulunur.

Related posts

Bir yanıt yazın

Required fields are marked *